social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον Φωστήρα το πρώτο δυνατό φιλικό για τον Παναιγιάλειο

Στον Φωστήρα το πρώτο δυνατό φιλικό για τον Παναιγιάλειο

Μετά το τριήμερο ρεπό που απόλαυσαν οι «μελανόλευκοι» και έχοντας πάρει τις απαραίτητες ανάσες, έχοντας συμπληρώσει δύο βδομάδες προετοιμασίας, το χθεσινό πρόγραμμα είχε επιστροφή στο γήπεδο με απογευματινή προπόνηση.

Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας, Νίκος Μανούρας, είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν ξεκούραστοι και ορεξάτοι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, έχοντας να… περάσουν ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ το οποίο θα είναι και το πρώτο δυνατό.

Συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι», την Πέμπτη (17/8 – 18:30), θα αντιμετωπίσουν στο δημοτικό γήπεδο Ταύρου τον γηπεδούχο Φωστήρα. Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Νίκο Μανούρα να έχει τα πρώτα αξιόπιστα δείγματα εξέλιξης της ομάδας του, κόντρα σ’ ένα αντίπαλο Γ΄ Εθνικής.

Άλλωστε το γεγονός ότι η ομάδα του Ταύρου στο περυσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν στον 5ο  όμιλο, έχοντας μάλιστα και αξιόλογη πορεία τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν μη τι άλλο δίνει στο φιλικό της Πέμπτης χαρακτήρα σημαντικού παιχνιδιού που θα δείξει αρκετά πράγματα και στους δύο προπονητές ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Να θυμίσουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος θα συμμετέχει στον 3ο  όμιλο, ενώ ο Φωστήρας στον 4ο της Γ΄ Εθνικής.

Στο φιλικό του Ταύρου, ωστόσο, ο Νίκος Μανούρας δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές μιας και εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Αρβανίτης και ο στρατευμένος Βιλανάκης.

Έτσι στη «μελανόλευκη» αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμμετέχουν οι: Κ. Χάμος, Ν. Μαυρούλιας, Φ. Φερτάκης, Δ. Σανδραβέλης, Ν. Βλάχος, Αλεξ. Σακελλαρόπουλος, Χ. Οικονόμου, Τ. Παπαδόπουλος, Χ. Κοντοχρήστος, Ι. Μωραΐτης, Ν. Μαχαίρας, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μαυρόπουλος, Θ. Λουκάς, Παυλ. Λιάτος, Ανδ. Τσεκούρας, Η. Γκίκας, Π. Σκούτας, Γ. Βασίλτσης και Βαγγ. Μακρής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35