social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελλάς Σύρου: Συνάντηση με την ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάς Σύρου: Συνάντηση με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ Σύρου το έχει βάλει στόχο και θα τον εκπληρώσει. Όπως έχει ανακοινώσει πολλές φορές μέσα από την σελίδα της αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, επιθυμεί την εξάλειψη όλων των «κακών παρενθέσεων».

Εκτός από την άμυνα, η συριανή ομάδα οφείλει να θωρακίσει και την ιστορία της. Η πάταξη κάθε μορφής βίας αποτελεί προτεραιότητά του ιστορικού σωματείου της Σύρου και ήταν μάλιστα και πρόταση του μεγάλου χορηγού της ομάδας και ιδιοκτήτη των ναυπηγείων κ. Ξενοκώστα, οποίος ζήτησε από την ομάδα να μην γίνουν παρόμοια περιστατικά σαν κι αυτά στους εντός έδρας αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Στο πλαίσιο αυτών των κινήσεων η διοίκηση της Ελλάδας Σύρου συναντήθηκε με Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου Ταξίαρχο κ. Θάνο Λουκά και τον αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α Κυκλάδων Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Βάμβουκα, στους οποίους επιβεβαίωσαν τις παραπάνω απόψεις της ομάδας, για μια νέα πορεία και σε αυτό θέλουν και την ΕΛ.ΑΣ «συμπαίκτη». Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε την αστυνομία και ζήτησε να επέμβει σε οποιαδήποτε κακόβουλο φίλαθλο προσπαθήσει να κάνει κακό στην ομάδα, με τη χρήση καπνογόνων, κροτίδων και γενικότερα επεισοδίων. Διαβεβαίωσαν στην αστυνομία ότι επιθυμούν μόνο υγιείς φιλάθλους οι οποίοι θα εμψυχώνουν την ομάδα με την φωνή και το χειροκρότημα.

(Πηγή: cyclades24.gr)


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο Γ' Εθνικής

ΠΟ Ατσαλένιου-Αγία Παρασκευή 3-3 [highlights]

Μαρίνης στην Ερμιονίδα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35