social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νεαρό γκολκίπερ η ΑΕ Ερμιονίδας

Νεαρό γκολκίπερ η ΑΕ Ερμιονίδας

Εμπλούτισε το γκρουπ των τερματοφυλάκων με την απόκτηση του νεαρού Άκη Κουζούνια η ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο λόγος για τον Άκη Κουζούνια, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στις ακαδημίες του Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε πέρσι στο Πρωτάθλημα της Super League K19. Η ενημέρωση των κυανοκίτρινων αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μαργαρίτη Κουζούνια, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο Μαργαρίτης (Άκης) Κουζούνιας γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2005 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις πέντε ετών στις ακαδημίες του Άρη. Αγωνίστηκε στους κίτρινους μέχρι και τα 12 του, όταν μετακόμισε στον ΠΑΟΔ Θεσσαλονίκης (ΕΠΣΜ), σύλλογος στον οποίο έπαιξε για δυο χρόνια. Τα ταλέντο του τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του Ηρακλή, με αποτέλεσμα στα 14 του να φορέσει τη φανέλα του 'γηραιού'. Αγωνίστηκε σε ομάδες των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση. Ο 18χρονος γκολκίπερ έμεινε στον «γηραιό» μέχρι και την περσινή σεζόν, παίζοντας και στην Κ-19 του συλλόγου.

Μαργαρίτη Κουζούνια, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας...

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35