social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωτιά για τον Μ. Νικολιδάκη στις εκλογές της Επισκοπής

Πρωτιά για τον Μ. Νικολιδάκη στις εκλογές της Επισκοπής

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Επισκοπή

Εκλογές με πρώτο σε ψήφους τον κ. Μιχάλη Νικολιδάκη έβγαλε η κάλπη που στήθηκε χθες, Πέμπτη (24/8) στα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής.
Στην κάλπη μπήκαν 13 υποψήφιοι παράγοντες με τη σειρά των ονομάτων αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων να είναι η ακόλουθη:
Μιχάλης Νικολιδάκης, Εύη Βουτσίδη, Μιχαήλ Βελονάκης, Νίκος Τσιλεδάκης, Οδυσσέας Κελαϊδής, Ανδρέας Παπαδάκης, Δημήτρης Λελεδάκης, Φρόσω Μουζουράκη, Εμμανουήλ Βελονάκης, Γιώργος Σταράς, Σάιμον Γουέντγουόρθ, Κλαίρη Μποτωνάκη, Αντώνης Αλεξανδράκης.

 

 

Ήταν μια δημοκρατική διαδικασία στην οποία ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας που άφησαν τις εργασίες τους και τις προσωπικές τους ασχολίες για να πάνε να ψηφίσουν.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

 

Μ. Νικολιδάκης: “Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και φιλοσοφία”
Αμέσως μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε δηλώσεις, τόσο για τις εκλογές όσο και για την ομάδα που δημιουργείται:
“Ήταν μια τυπική εκλογική διαδικασία για την ομάδα μας. Το ευχάριστο είναι ότι μπήκαν στο συμβούλιο παλιά και νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν. Να ξέρετε ότι με την ίδια όρεξη θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον σύλλογο προς τα εμπρός. Έχουμε τη φιλοδοξία να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε θέσει εδώ και χρόνια για να οδηγήσουμε την Επισκοπή και πάλι εκεί που της αξίζει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος: “Η χρονιά βρίσκει την Επισκοπή μας στη Γ’ Εθνική. Έχουμε δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα πιστεύω και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή όταν φτάσουμε στο 100% των μεταγραφικών κινήσεων.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι μια σεζόν δύσκολη παίζοντας σ’ ένα ακόμη πιο δύσκολο όμιλο ωστόσο η εμπειρία που διαθέτουμε μας έχει διδάξει ότι μπορούμε και τα καταφέρνουμε πάντοτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35