social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζάκας: «Έφτασε η στιγμή ώστε ο Παναργειακός να αλλάξει κατηγορία»

Βαζάκας: «Έφτασε η στιγμή ώστε ο Παναργειακός να αλλάξει κατηγορία»

Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στους πάγκους των ομάδων έχει συνδυαστεί με επιτυχημένες πορείες, ανόδους και σπουδαία επιτεύγματα.

Άλλωστε η διαδρομή του Γιώργου Βαζάκα όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο μόνο τυχαία δεν είναι.

Μετρώντας 64 (4 Ευρώπη) παιχνίδια ως προπονητής στην Superleague, 368 (!!!) στην Superleague 2 και 306 στην Γ' Εθνική αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητές και αυτός ήταν ο λόγος που η διοίκηση του Παναργειακού εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία στον Γρεβενιώτη κόουτς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Βαζάκα ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το στόχο των "λύκων" στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά: "Στόχος του Παναργειακού στο νέο πρωτάθλημα αποτελεί η άνοδος στην Superleague 2.  Ήρθε η ώρα πλέον να γυρίσουμε στην μεγάλη κατηγορία. Κάναμε σωστό σχεδιασμό, είχαμε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση αφου ενσωματώσουμε στην ομάδα ναι μεν νεαρούς ποδοσφαιριστές όμως τα παιδιά αυτά έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Στο τέλος βάλαμε και το... κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Λούκας Γκαρσία που είναι ό,τι καλύτερο όχι μόνο για την Γ' Εθνική αλλά ακόμη και για το πρωτάθλημα της Superleague 2. Το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι σαφώς και καλύτερο σε επίπεδο, ωστόσο, αρνητική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι άλλαξαν οι ισορροπίες του ομίλου με την "μεταφορά" της ΑΕ Μεσολογγίου στον 2ο όμιλο. Δεν είναι σωστό να υπάρχει ρεπό καθώς αλλλάζουν οι ισορροπίες στον όμιλο. Από εκεί και πέρα, για εμάς όπως είπα υπάρχει ξεκάθαρος στόχος.

Η ομάδα δουλέψει σωστά και υπάρχουν βλέψεις. Αυτό οφείλεται καθαρά στην οργάνωση που υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης. Ο Παναργειακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την οργάνωση ομάδων που συμμετέχουν σε ανώτερα πρωταθλήματα. Πλέον θεωρώ ότι έφτασε η ώρα ώστε η ομάδα μας να αλλάξει κατηγορία και πιστεύω θα το πετύχει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35