social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φέρνει και δεύτερο Αργεντίνο στη Σύρο η Ελλάς

Φέρνει και δεύτερο Αργεντίνο στη Σύρο η Ελλάς

Μετά τον Αργεντίνο Κόνσι Καρντόσο η Ελλάς Σύρου θα κάνει πιο έντονο το άρωμα της Λατινικής Αμερικής αποκτώντας τον συμπατριώτη του, Λούκας Μπόσιο.

 Πηγή: sportcyclades.gr

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου που κάνει κάθε προσπάθεια για να είναι η ομάδα δυνατή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται αύριο στη Σύρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα;; ο 33χρονος Αργεντίνος Μέσος Λούκας Μπόσιο, που είναι γεννημένος στις 6 Μαρτίου του 1990 στο Βενθεσλάο Εσκαλάντε της Αργεντινής και αγωνίστηκε στην Ιταλική Κάρπι.

Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που έρχεται στη χώρα μας για μια ακόμη φορά, αφού έχει αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου στην football league 2 την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όντας μάλιστα αντίπαλος του ΑΣ Σαντορίνης. Εκείνη τη σεζόν είχε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Λάρισας.

Ο Λούκας Μπόσιο έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες της χώρας του (Ριβαντάρια Σαν Μαρτίν, Σαν Χόρχε, Τσακαρίτα Τζούνιορς, Σαρμιέντο, Γκιγιέρμο Μπράουν και Αλμάγρο).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35