social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Θα μπούμε στο γήπεδο με διάθεση να βρούμε ρυθμό και να πετύχουμε το στόχο

Χαντές: Θα μπούμε στο γήπεδο με διάθεση να βρούμε ρυθμό και να πετύχουμε το στόχο

Το ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνα ανήκει στο παρελθόν και ήδη στον Εθνικό Πειραιά στρέφονται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόκριση αποτελεί αυτοσκοπό για τους κυανόλευκους αφού έχουν επιβεβαιώσει και μέσω των δηλώσεων τους ότι ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας ενδιαφέρει το σύλλογο του Πειραιά.

Το ματς θα έχει ιδιαιτερότητες αρκετές μιας και θα δοθεί μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένα άλλο ιδιαίτερο σημείο του αγώνα αποτελεί η επιστροφή του Βαγγέλη Χαντέ στο Οικονομίδειο.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή που αναφέρθηκε στο ματς αρχικά λέγοντας

''Νομίζω ότι είναι ένα ιδανικό τελευταίο ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά ένα ματς προετοιμασίας που έχει επίσημο χαρακτήρα. Ο Ιάλυσος είναι πάντα μια υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα του τον γνωρίζουμε καλά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και την έδρα του και ετοιμαζόμαστε για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα έχει δυνατό χαρακτήρα και στοιχεία αγώνα πρωταθλήματος, κάτι το οποίο θα μας φέρει ακόμη πιο έτοιμους προς την έναρξη  που είναι και ο κύριος στόχος μας. Από εκεί και πέρα μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Είναι σημαντικό για τον Εθνικό το Κύπελλο Ελλάδας και θα κατέβουμε με τη διάθεση να βρούμε καλό ρυθμό, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση''.

Ερωτηθεις για την επιστροφή του στο Οικονομίδειο σχολίασε

''Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις και αναμνήσεις από το νησί και διατηρώ ακόμη επαφές με τους ανθρώπους του νησιού. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι μαζί τους και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο να βρεθώ αντίπαλος, αλλά, αυτό είναι μέσα στις ωραίες στιγμές που αποκομίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και γενικότερα με το ποδοσφαιρο .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35