social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε παρά την ήττα ο Ηλυσιακός, 2-1 ο Ελλοπιακός

Άρεσε παρά την ήττα ο Ηλυσιακός, 2-1 ο Ελλοπιακός

Είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες ο Ηλυσιακός, όμως ο Ελλοπιακός ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου σήμερα (3/9) το απόγευμα.

Η ομάδα του Σ. Παπαναστασίου επικράτησε με 2-1, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν ωστόσο καλή εμφάνιση και να αφήνουν ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Α. Μαντζούνη, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, σημειώνοντας το 0-1 με πλασέ του Ριζάι μετά από κάθετη πάσα του Μεγάλου. Δύο λεπτά μετά (48') ο Λέκκας εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ Γερογιάννης, με την ισοφάριση να έρχεται τελικά στο 60', όταν ο Κράσι ακολούθησε τη φάση από το δοκάρι στο σουτ του Κασσιανού και με πλασέ σημείωσε το 1-1. Οι κιτρινόμαυροι πίεσαν για το νικητήριο γκολ σε ένα χρονικό διάστημα όπου οι δύο ομάδες είχαν πραγματοποιήσει και πολλές αλλαγές προσώπων, με τους Βοιωτούς να «χτυπούν» στο 84' και με ξερό αριστερό σουτ του Ικπινόμπα από θέση εκτός περιοχής να παίρνουν τη νίκη με 1-2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αντρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κάρδαρης, Κούτρας, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Τσέργας, Λέκκας

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μακρίδης, Μαρίνου, Καλός, Γιαννόπουλος, Βρυώνης, Σαρρηασλάνογλου, υπό δοκιμή, Χριστινάκης

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Ρουπάκας, Τσέλλος, Λάμπρου, Ρεσβάνης, Βιέννας, Μεγάλος, Ριζάι, Τζόρνταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γερογιάννης, Γεωργίου, Αχείμαστος, Ικπινόμπα, Δήμου, Δημητρίου, Σιαμπάνης, Αλεξανδρής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35