social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» γρήγορα το Χαϊδάρι, 2-0 τον Περαμαϊκό

«Καθάρισε» γρήγορα το Χαϊδάρι, 2-0 τον Περαμαϊκό

Με... συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό το Χαϊδάρι και πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, για να φτάσουν στην επικράτηση με 2-0 απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε να μην έχει τους τρόπους να «απαντήσει».

Μόλις στο 7ο λεπτό, μετά από αρχική απόκρουση του Θεολόγη, ο Καλογερόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο 27' ο Αργυρίου ολοκλήρωσε όμορφη ατομική προσπάθεια και με σουτ πέτυχε το 2-0. Έκτοτε οι κυανέρυθροι έκαναν διαχείριση του σκορ με επιτυχία και έφτασαν σε μία ξεχωριστή νίκη.

Διαιτητές: Οικονόμου (Αχαΐας), Γκούβας (Ανατ. Αττικής)-Νούσιας (Άρτας)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλαματιανός, Αννιτσάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος, Ρόπας (79' Γιαννακόπουλος), Μουκίδης, Γκρέμπι (55' Μέξης), Αποστολόπουλος (92' Αντωνόπουλος), Αργυρίου (92' Γεωργόπουλος)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Θεολόγης, Τζιάτζιος, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Βέση, Σερμάδι, Γκίνο, Καραγιαννίδης, Αμαραντίδης, Παναγιωτάκης, Α. Ηλιόπουλος (66' Στ. Ηλιόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35