social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο «τριποντο» η Επισκοπή, 3-0 τον Ελλοπιακό

Πρώτο «τριποντο» η Επισκοπή, 3-0 τον Ελλοπιακό

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πανηγύρισε η Επισκοπή, επικρατώντας με 3-0 του Ελλοπιακού.

Η ομάδα του Μ. Παπαματθαιάκη αξιοποίησε την έδρα της και έφτασε σε μία επιτυχία, που ήρθε πιο δύσκολα από όσο μαρτυράει το τελικό σκορ. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ όταν το σουτ του Κίτου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 42' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ριζάι, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, σε ένα κομβικό σημείο, η Επισκοπή πήρε... κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Δωματά από θέση εκτός περιοχής (1-0). Οι Ρεθυμνιώτες εδραίωσαν το προβάδισμά τους στο 82' με κεφαλιά του Πάτα μετά από σέντρα του Ντότη (2-0) και στο 92' ο Τζωρτζινάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Ζιούτος, Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (54' Σουρνάκης), Δωματάς (75' Τσιλεδάκης), Ντότης, Πάτας, Λίμα (60' Τζωρτζινάκης), Βαλαβανόπουλος, Δημητρακούδης, Ζαχαράκης

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου (63' Αλεξανδρής), Γεωργίου (63' Δήμου), Τσέλλος, Βιέννας (63' Σαντζάκου), Ρεσβάνης (63' Κωστακόπουλος), Ιγμπινόμπα, Μεγάλος, Ριζάι, Χασάι (63' Σιαμπάνης).

 


Σχετικά άρθρα

Με κόσμο στο Χαϊδάρι η Προοδευτική

Ηλίας Σταύρου: Η ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή της Καλλιθέας

Τζαναβάρας: Χάθημε μια μάχη, όχι ο πόλεμος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35