social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαματθαιάκης: Ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας

Παπαματθαιάκης: Ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας

Εμφανώς ικανοποιημένος και... ευλόγως ήταν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ελλοπιακό (3-0).

Ο προπονητής της Επισκοπής μίλησε για μία πολύ καλή εμφάνιση και πρόσθεσε ότι αγώνα με τον αγώνα η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη.

«Είναι μια σπουδαία νίκη. Πάντοτε μέχρι να φτάσεις να πετύχεις την πρώτη σου νίκη που είναι αυτή που θα σου δώσει την ψυχολογία και την ώθηση, την κυνηγάς πολύ σ’ ένα παρά πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως το φετινό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιγνίδι. Ήταν δύσκολο όπως ήταν δύσκολο και για τα 30 παιδιά που έπαιξαν λόγω της ζέστης. Όσο περνούσε όμως η ώρα, τόσο βρίσκαμε τα πατήματά μας. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε πιο νωρίς το γκολ με τον Κίτο που σημάδεψε το δοκάρι όμως το γκολ που σημειώνουμε με τον Δωματά έρχεται σ’ ένα ιδανικό χρονικό σημείο για μας» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Στο β' ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εύκολο το παιγνίδι γιατί χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Όσο δεν ερχόταν, πήγε να μας αγχώσει. Ποδόσφαιρο είναι... Μπορεί να πληρώσεις μια ολιγωρία, μια κακή αμυντική λειτουργία και να δεχθείς μια ισοφάριση που δεν θα την αξίζεις. Τόσο το 2 όσο και το 3-0 ήταν πολύ ωραία σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ».

Καταληκτικά ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Σίγουρα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, τουλάχιστον όπως εγώ το έχω στο μυαλό μου. Κρατάμε τη σημαντική νίκη και πιστεύω ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας. Από αγωνιστική σε αγωνιστική θα είμαστε πιο έτοιμοι, με πολύ καλή διάθεση να παίξουμε πιο ποιοτικά, πατώντας στη σημερινή νίκη. Αυτό που θέλουμε εμείς ως ομάδα είναι να έχουμε ισορροπία σε αυτά που κάνουμε. Να μην κάνουμε τρέλες. Κι όταν θα κάνουμε αυτό που θέλουμε πιέζοντας ομαδικά ψηλά, να το κάνουμε συνετά. Θέλουμε να ανεβαίνει σταθερά η απόδοσή μας και να σταθεροποιηθεί σε υψηλό σημείο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35