social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Μανούσογλου από τον ΑΟ Πυλίου

Αποχώρηση Μανούσογλου από τον ΑΟ Πυλίου

Το ξεκίνημα του ΑΟ Πυλίου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσα από τον 3ο όμιλο είναι ιδανικό, αυτό ωστόσο δεν απέτρεψε τις ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις του.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Μανούσογλου, ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην ανακοίνωση των «βυσσινί» σημειώνεται πως καθήκοντα προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν αναλαμβάνει ο Στέφανος Χατζησεβαστός, που βρισκόταν από την περσινή περίοδο στο τεχνικό επιτελείο. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο Πυλίου ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Μανούσογλου. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει και είναι κατανοητό απ’ όλους μας, αφού έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλουμε οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί μας να είναι ευτυχισμένοι για να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα αφού ξέρουμε ότι είναι ένας από εμάς και στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου μας. Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Στέφανος Χατζησεβαστός, ένας προπονητής που είναι από πέρυσι στον Α.Ο Πυλίου, τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε για να οδηγήσει την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35