social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Τα «μέτρα τήρησης της τάξης» για τον αγώνα του Άρη Πετρούπολης με τον Πανιώνιο

 Τα «μέτρα τήρησης της τάξης» για τον αγώνα του Άρη Πετρούπολης με τον Πανιώνιο

Σε μία τρισέλιδη απόφαση περιγράφει η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής τα «μέτρα τήρησης της τάξης» γύρω από τον επικείμενο (1/10) αγώνα του Άρη Πετρούπολης με τον Πανιώνιο και το σκεπτικό με βάση το οποίο ελήφθησαν αυτά.

Στην απόφαση αυτή αναφέρεται πως ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έκανε δεκτό το αίτημα του Πανιωνίου για παραχώρηση θύρας για την παρουσία έως 150 φιλάθλων του, ωστόσο η αρμόδια αστυνομική αρχή διατύπωσε τη διαφωνία της με τα ανωτέρω και εισηγήθηκε «την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας», λαμβάνοντας υπόψη -όπως εξηγεί- τις «εκτιμήσεις κινδύνου διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως και «την κρισιμότητα του αγώνα», παρότι πρόκειται μόλις για την 3η αγωνιστική από τις συνολικά 34 αγωνιστικές του φετινού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Σημειώνεται πως με πρόσθετη, χθεσινή (28/9) απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε «η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Πανιωνίου στο γήπεδο Αλκυών Πετρούπολης, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς για τον εν θέματι αγώνα».

Όλα τα παραπάνω εξυπηρετούν ως σκοπό «την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων».

Όσον αφορά σε αυτά που είναι επιτρεπτά από την αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση, ο Άρης θα εκδώσει 480 εισιτήρια για τους φιλάθλους του, τα μέλη του Δ.Σ. των δύο ομάδων τα οποία «δεν δύναται να ξεπερνούν τα δέκα άτομα», θα εισελθουν στο γήπεδο με ονομαστική κατάσταση, ενώ θα πραγματοποιηθούν «αυστηροί προέλεγχοι σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου Αλκυών, ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση/είσοδος εντός της εγκατάστασης όσων στερούνται δικαιώματος, βάση των διαλαμβανόμενων στο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της διοργανώτριας Αρχής».

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως οι φίλοι του Πανιωνίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου την ποδοσφαιρική αναμέτρηση, με τους ανθρώπους του Άρη να σημειώνουν πως είναι θετικοί σε μία τέτοια προοπτική.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35