social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή με Καστελλιανάκη ο Αλμυρός, 2-1 τον Ελλοπιακό

Ανατροπή με Καστελλιανάκη ο Αλμυρός, 2-1 τον Ελλοπιακό

Μεγάλο «διπλό» σε δύσκολη έδρα και απέναντι σε αξιόμαχο αντίπαλο πέτυχε ο Αλμυρός, παραμένοντας αήττητος και πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο γήπεδο της Ελλοπίας, η ομάδα του Γαζίου κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1, με τον Καστελλιανάκη να βάζει... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο «τρίποντο»!

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ριζάι πέρασε ωραία διαγώνια πάσα στον Ικμπινόμπα και εκείνος με πλασέ απέναντι στον Χανιωτάκη άνοιξε το σκορ (1-0). Λίγο πριν την ανάπαυλα, μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όμως ο Μεγάλος δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει με επιτυχία. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 52', οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, χάρη σε θαυμάσιο εναέριο βολέ του Καστελλιανάκη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής (1-1)! Μάλιστα, επτά λεπτά μετά ο Αλμυρός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Πιερτζιακόμι επιχείρησε την παράλληλη πάσα και ο σπουδαίος φορ σκόραρε με πλασέ για το 1-2! Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας κάποιες στιγμές που την πλησίασαν, με αποκορύφωμα εκείνη του 85', όταν ο Καλαμπόκας σούταρε από κοντινή απόσταση, όμως η μπάλα προσέκρουσε στα σώματα και έφυγε πάνω από την εστία.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Βλατάκης-Βαμβακάς (Αθηνών)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριαζής, Γεωργίου (60' Χασάι), Τσέλλος, Ρουπάκας, Χατζηαντωνίου, Βιέννας (70' Καλαμπόκας), Ικμπινόμπα (75' Λάμπρου), Ρεσβάνης, Μεγάλος, Ριζάι (70' Αλεξανδρής), Σαντζάκου (60' Τζόρνταν)

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Κοιλιάρας, Κοντογιάνης (88' Ξενοκτιστάκης), Πιερτζιακόμι, Ρέγιες (73' Πακιουφάκης), Χαντί (88' Καργιωτάκης), Καστελλιανάκης (90' Νικολακάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35