social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε τον τρόπο ο Εθνικός, 3-1 τον μαχητικό Ελλοπιακό

Είχε τον τρόπο ο Εθνικός, 3-1 τον μαχητικό Ελλοπιακό

Έχασε κλασικές ευκαιρίες να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς και δεν το έκανε. Δέχθηκε γκολ ισοφάρισης λίγο πριν την εκπνοή.

Παρ' όλα αυτά, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Ελλοπιακό, επικρατώντας με 3-1 για την εξ αναβολής, 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Στο γήπεδο του Μοσχάτου έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, κυρίως από πλευράς Πειραιωτών, που παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τον Αλμυρό. Από την άλλη, οι Βοιωτοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του διαιτητή Ζαχαρόπουλου.

Οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45ο λεπτό με σουτ του Πλουμάτου, πηγαίνοντας με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος είχαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, κάτι που δεν έγινε με συνέπεια να το «πληρώσουν». Αφού πρώτα προειδοποιήσε ο Ελλοπιακός σε δύο περιπτώσεις, στο 80' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Σαντζάκου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρεσβάνη (1-1). Πέντε λεπτά μετά ο Εθνικός ανέκτησε το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Μαλάι έκανε κεφαλιά και ο Ζαχαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Τσέλλου. Από την άλλη, οι άνθρωποι του Ελλοπιακού υπογραμμίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας τους είχε «μαζεμένα» τα χέρια και ότι η μπάλα χτύπησε στην κοιλιά του. Σε κάθε περίπτωση ο Γεωργούσης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1, που έφερε ανακούφιση σε ομάδα και εξέδρα. Λίγο πριν την εκπνοή, στο 93', ο Τσιάβος σκόραρε με προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κουλοχέρης-Κωστάκης (Ανατ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Κατσόγιαννος (26' λ.τρ. Κουτσοποδιώτης), Χρούστινετς, Μαλάι, Ντινιωτάκης (75' Μπουτσικάρης), Πολύζος (46' Αντωνίου), Κυριαζής (60' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης (60' Γεωργούσης), Τσιάβος

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος (85' Ρουπάκας), Χατζηαντωνίου, Καλαμπόκας, Τσέλλος, Λάμπρου (65' Σαντζάκου), Ρεσβάνης, Ικπινόμπα (65' Βιέννας), Τζόρνταν (75' Αλεξανδρής), Ριζάι, Μεγάλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35