social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στο... μηδέν Απόλλων Σμύρνης και Αγ. Παρασκευή (0-0)

Έμειναν στο... μηδέν Απόλλων Σμύρνης και Αγ. Παρασκευή (0-0)

Έπειτα από ένα ενδιαφέρον ενενηντάλεπτο στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, Απόλλων Σμύρνης και Αγία Παρασκευή έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με το πρώτο μέρος να είναι ισορροπημένο και τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο Νίκας απέκρουσε ασθενώς φάουλ του Καραγιάννη και ο Κοντοές που ακολούθησε τη φάση, σούταρε προς την εστία, βλέποντας την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Κατίδη!

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Κορφιάτης σούταρε από θέση εκτός περιοχής και ο Αραμπατζής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Καραγιάννης σούταρε πάνω από την εστία. Στο 62' η «Σάντα» είχε νέα καλή στιγμή, όταν από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή ο Κραψίτης σούταρε με δύναμη και ο γκολκίπερ Νίκας μπλόκαρε.

Στο τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σέντρες και στατικές φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Κουρκουνασιός-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιώς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος (53' Τασιούλης), Κιρκιλιανίδης (80' Ράμμος), Λιάκος, Πανουργιάς, Πατίλας, Κορφιάτης, Περδόμο (80' Ανδριανής), Σπαρτιάτης (69' Λαμάι), Πιαστόπουλος, Πριόνας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπάκος (73' Μούραλης), Μιχαηλίδης, Κοντοές, Στυλιανόπουλος, Δακτυλίδης (73' Μοντός), Κατίδης (60' Λαμπρίδης), Καραγιάννης, Δημητρίου (73' Μυτάκης), Κραψίτης (78' Κουτσουπιάς).

(Στοιχεία αγώνα: elafrataxiarxia.com)

(photo: ΓΣ Απόλλων Σμύρνης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35