social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» στον Ταύρο ο ΠΟ Ατσαλένιου, 2-0 τον Φωστήρα!

Τεράστιο «διπλό» στον Ταύρο ο ΠΟ Ατσαλένιου, 2-0 τον Φωστήρα!

Είχε πάθος, είχε θέλησε, είχε ουσία, είχε και την... τύχη με το μέρος του ο ΠΟ Ατσαλένιου στα σημεία που τη χρειάστηκε και πανηγύρισε άλλη μία μεγάλη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου πέτυχε «τρίποντο» στον Ταύρο, επικρατώντας με 2-0 του Φωστήρα, που συνεχίζει να μένει μακριά από νίκες, να βρίσκεται «βυθισμένος» στην κατάταξη του 4ου ομίλου και να δημουργεί προβληματισμό στις τάξεις των φίλων του.

Οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 14ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Σφυρογιαννάκη και ασυνεννοησία στην άμυνα, ο Καϊμακαμούδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν την απόδοσή τους και σε αρκετές περιπτώσεις «άγγιξαν» την ισοφάριση, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Γιαννιτσάνη. Αντ' αυτού, λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο πλήγμα στο 43'. Ο Νύκταρης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Καϊμακαμούδης νικήθηκε από τον Καραγκιολίδη στην εκτέλεσή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και να πιέζουν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα. Αντιθέτως, κινδύνεψαν στο 74' όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη, ο οποίος στο 80' εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Γιαννιτσάνη από σέντρα του Μέμμου και έγραψε το τελικό 0-2. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε κλίμα ιδιαιτέρως «βαρύ» στο «στρατόπεδο» του Φωστήρα...

Διαιτητές: Πράνταλος, Καρράς-Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Λιμήτσιος (85' Γαϊτάνης), Λαμπρίδης, Πεχλιβανίδης, Τζανουλίνος (60' Ζαχόπουλος), Στεφάνοβιτς (60' Παρασκευόπουλος), Φιλιμέγκας, Γιαννιτσάνης, Καλάγια, Αλέξης

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Κασσωτάκης (81' Λίλος), Νάτος, Χαρίτος, Δαμιανάκης, Χατζηανδρέου, Ικεότσα, Νύκταρης (81' Βοργιάς), Μέμμος (70' Γιακουμάκης), Σφυρογιαννάκης (57' Γωνιανάκης), Καϊμακαμούδης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Σ. Παπαδόπουλος: Ελπίζω οι αντίπαλοι να δείξουν μεγάλο σεβασμό στην Παναχαϊκή

Κάτσικας: Αποτελέσματα που έχουν κλονίσει λίγο την ψυχολογία μας

Στηρίζει το Μοσχάτο η δημοτική αρχή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35