social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» στη Ρόδο η Κόρινθος, 1-0 τον Ιάλυσο

Μεγάλο «διπλό» στη Ρόδο η Κόρινθος, 1-0 τον Ιάλυσο

Σπουδαία νίκη, από εκείνες που δίνουν τίτλους, πέτυχε η Κόρινθος στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο και παρέμεινε σε απόσταση... βολής από την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Χάρη σε ένα γκολ λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να δώσει αξία στο «τρίποντο» της περασμένης αγωνιστικής στη Ραφήνα.

Το γκολ της επικράτησης για τους Πελοποννήσιους σημείωσε στο 85ο λεπτό ο Χαλάτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργίου (0-1). Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, με κυριότερη το δοκάρι του Εμπουμπά στο 48ο λεπτό με δυνατό σουτ.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Σηφάκης-Ιωαννίδης (Πειραιώς)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπαρτάλης): Τσιγάρος, Κάμπα, Χότζα (86' Τερζίου), Γιώργου, Γεωργακόπουλος (50' λ.τρ. Αθανασίου), Εμπουμπά, Κατσούκης, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (35' λ.τρ. Βλαχάβας), Πατσίλης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Μερκούρη, Χαλάτσης, Ζαχαράκης (54' Γεωργίου), Δερμιτζάκης (54' Συρεγγέλας), Παπούλης (73' Τσέλιος), Νικολάου, Ροχάνο (91' Κουιμελής).

(Στοιχεία αγώνα: xxsports.org)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35