social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Αποχώρηση Παπαματθαιάκη με αιχμές

Επισκοπή: Αποχώρηση Παπαματθαιάκη με αιχμές

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής γνωστοποίησε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Υπάτου για την 6η αγωνιστική (1-1).

Ο έμπειρος προπονητής κάνει λόγο για αρκετές διαφωνίες με τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας και την καθημερινότητα, αφού πρώτα προχωρά σε σύντομο απολογισμό της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία από τη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη. Αναλυτικά, στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

«Μου ζητήθηκε το καλοκαίρι από τον Πρόεδρο Κύριο Νικολιδάκη να αναλάβω την ανασυγκρότηση της ομαδας μετά τον υποβιβασμό από τη Super League 2.

Δέχτηκα με χαρά και ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες το χτίσιμο του ρόστερ που ειδικά τις δύο πρώτες εβδομάδες,απαρτιζόταν με παιδιά από τη Κ19 του σωματείου και ελάχιστες μεταγραφές. Καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου με την έκδοση των τελευταίων δελτίων.

Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των δυο μηνών και κάτι, με πολύ επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα με τα οποία προβλήματα υπήρχαν στη πολύ δύσκολη καθημερινότητα μας.

Μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με μόνο μία ήττα και τρεις βαθμούς από τη κορυφή, χωρίς να έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογισθεί κανεις (πόσες μέρες, είμαστε όλοι μαζί) σαν ομάδα και τι προβλήματα είχαμε καθημερινά να διαχειριστούμε με πολλές υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Προσπάθησα να τα απορροφήσω όλα, στο μέτρο του δυνατού... αλλά είμαι προπονητής δεν είμαι Μάγος!

Μετά από σημερινή επαφή με τον Πρόεδρο τον Κύριο Νικολιδάκη υπήρχαν αρκετές διαφωνίες όσον αφορά στη λειτουργία της ομάδας και της καθημερινότητας... Προτιμότερο λοιπόν να χωρίσουν οι δρόμοι μας... Δεν θέλω να συμμετέχω σε μια 'λογική' που δεν με βρίσκει σύμφωνο

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασια ολους... Καλή επιτυχία στην ομάδα...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35