social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιώργος Πονηρός ξανά στο ρόστερ της Ερμιονίδας

Ο Γιώργος Πονηρός ξανά στο ρόστερ της Ερμιονίδας

Την απόκτηση του τερματοφύλακα, Γιώργου Πονηρού ανακοίνωσε η Ερμιονίδα, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στο σύλλογο.

Η ανακοινωση

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την επανένταξη του Γιώργου Πονηρού στην ομάδα μας, μετά την ολοκλήρωση συγκεκριμένων επαγγελματικών 

υποχρεώσεων που είχε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Ο Γιώργος Πονηρός γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1987 στο Αγρίνιο. Έχει «πλούσιο» βιογραφικό και παραστάσεις, με ομάδες στις εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας συνολικά 8,5 χρόνια, σε δυο διαφορετικές περιόδους, και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την πείρα του.

Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Ακαρνανικό Φυτειών την περίοδο 2007-08. Μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό την επόμενη σεζόν και αγωνίστηκε δυο χρονιές (2008-09 και 2009-10) με τους «κυανοκίτρινους». Το 2010-11 μετακόμισε στη Σαλαμίνα για λογαριασμό του Αίαντα. Την περίοδο 2011-12 φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου και την επόμενη σεζόν (2012-13) αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ΑΕ Ερμιονίδας, μένοντας έως το 2016-17.

Στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη και στα Χανιά, καθώς αγωνίστηκε με την Παλαιόχωρα (2017-18) και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (2018-19). Ακολούθως, την περίοδο 2019-20 μεταγράφηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη. Στα μέσα της συγκριμένης σεζόν επέστρεψε στην ΑΕ Ερμιονίδας και συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου μας ομάδας μας μέχρι και σήμερα…

Ο Γιώργος Πονηρός τόνισε στο «ermionidafc.gr»: «Όπως έχω αναφέρει η ΑΕ Ερμιονίδας αποτελεί για μένα την οικογένεια μου. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, μας περιμένει πολλή δουλειά στη συνέχεια, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει τη δυναμική που έχει ως σύλλογος και με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Δουλεύουμε με στόχο τα θετικά που έχουμε ως παίκτες, με τη φιλοσοφία του προπονητή μας, να ενταχθούν στο σύνολο και έτσι να βγει κερδισμένος ο σύλλογος, ακολουθώντας το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας με ζήλο και προσήλωση.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι φέτος πιο δύσκολο, ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός. Αυτό οφείλουμε να το δούμε ως κίνητρο και με τη βοήθεια του κόσμου μας, ενωμένοι, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Ευχόμαστε στον Γιώργο Πονηρό να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35