social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Ελλοπιακός στην Αγ. Παρασκευή (0-1)!

Τεράστιο «διπλό» ο Ελλοπιακός στην Αγ. Παρασκευή (0-1)!

Στον όμιλο «φωτιά» της Γ' Εθνικής, με ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά και της Κρήτης, ο νεοφώτιστος Ελλοπιακός είναι διατεθειμένος να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για τη σωτηρία!

Η ομάδα του Σ. Παπαναστασίου έκανε ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα για την 7η αγωνιστική και πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού! Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής απέναντι στη «Σάντα», που θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την αποφυγή του μοιραίου...

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ριζάι σε ανατροπή του Αλεξανδρή. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα για μία σειρά από αποφάσεις, με αποκορύφωμα τρεις περιπτώσεις. Αρχικά σε φάση στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου η μπάλα φάνηκε να χτυπάει σε χέρι αμυνομένου στα όρια της περιοχής, ακολούθως σε φάση όπου ο Καραγιάννης έφευγε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά τον ανέκοψε το... σημαιάκι του δεύτερου βοηθού Βάτου και, τέλος, σε φάση στο 69' όπου ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτή τη φορά ο πρώτος βοηθός Κωστάκης ήταν εκείνος που είχε σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητές: Κουκλάκης (Χανίων), Κωστάκης (Ανατ. Αττικής)-Βάτος (Άρτας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Πάκος, Κοντοές, Κόρτσταμ, Λαμπρίδης (65' Στυλιανόπουλος), Δακτυλίδης (72' Μούζος), Καραγιάννης, Κατίδης, Δημητρίου, Κουτσουπιάς (46' Κραψίτης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Καλαμπόκας, Τσέλλος, Λάμπρου (65' Χασάι), Ρεσβάνης (25' λ.τρ. Ικπινόμπα), Βιέννας, Μεγάλος, Ριζάι (65' Σαντζάκου), Αλεξανδρής (75' Ρουπάκας).

 


Σχετικά άρθρα

Σε καλό δρόμο η Διάνα, 1-1 με Πανιώνιο

Ώρα... στέψης για τον Αίαντα Σαλαμίνας τη Δευτέρα 29 Ιουνίου

Έκλεισε Παντελίδη ο Πανιώνιος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35