social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» ο Ηλυσιακός – Μαντζούνης: Ελπίζω να δικαιωθεί η προσπάθειά μας

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» ο Ηλυσιακός – Μαντζούνης: Ελπίζω να δικαιωθεί η προσπάθειά μας

Χωρίς καμία απουσία και με όλους τους ποδοσφαιριστές «ετοιμοπόλεμους» θα υποδεχθεί ο Ηλυσιακός τον Ερμή Ζωνιανών το απόγευμα της Κυριακής (29/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η επιστροφή του Κράσι από τιμωρία ήταν η τελευταία εκκρεμότητα που απέμενε για να έχει ο Ανδρέας Μαντζούνης ένα πλήρες «οπλοστάσιο» ενόψει ακόμη μίας εντός έδρας υποχρέωσης. Ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, σημειώνοντας πως με καλή εικόνα και με την ώθηση του κόσμου του, ο Ηλυσιακός μπορεί να καταβάλει την σκληρή κρητική ομάδα.

«Έχουμε δείξει μέσα στο γήπεδό μας ότι έχουμε πολύ καλή εικόνα, όπως βέβαια και συνολικά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου και με το πάθος που θα έχουμε για τη νίκη, παίζοντας με μία δυνατή ομάδα, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, άλλωστε τα Ζωνιανά έχουν αποδείξει ότι είναι μία πολύ σκληρή ομάδα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηλυσιακού και πρόσθεσε: «Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε με νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και στην ψυχολογική τόνωση που θα μας δώσει. Ελπίζω να δικαιωθούμε για την προσπάθεια που θα κάνουμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35