social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Ατσαλένιο ο Πανιώνιος (1-2)

Πέρασε από το Ατσαλένιο ο Πανιώνιος (1-2)

Χωρίς απώλειες από μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε ανταγωνιστική ομάδα πέρασε ο Πανιώνιος και παρέμεινε σε απόσταση... αναπνοής από τον Εθνικό στην κορυφή του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 2-1 του ΠΟΑ στο γήπεδο Ατσαλένιου σε ένα παιχνίδι με αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες και αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά του.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 13' όταν ο Σκαφίδας απέκρουσε δύσκολα σε κεφαλιά του Καϊμακαμούδη. Ωστόσο, οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό, όταν ο Στούπης πέρασε καταπληκτική μπαλιά στον Γροντή, ο τελευταίος κατέβασε υπέροχα, σούταρε για την απόκρουση του Καβουσάκη, όμως με δεύτερη προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Δύο λεπτά μετά (22') ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους, όταν ο Νύκταρης σέντραρε από τα δεξιά και ο Καϊμακαμούδης με δύσκολη κεφαλιά σκόραρε για το 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε διαστήματα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Σε μία από αυτές τις στιγμές πήρε πάλι προβάδισμα στο 34'. Ο Στούπης έκανε την επέλαση, πέρασε στον Γροντή, εκείνος έπαιξε κάθετα στην περιοχή για τον Μπουρλάκη και αυτός με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 1-2. Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Ζούλια να ανακόψει τον Νύκταρη, με τον διαιτητή να είναι κοντά στη φάση και να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, οι μεν γηπεδούχοι κυρίως με σέντρες, οι δε φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις. Στο 47' οι κυανέρυθροι απείλησαν με τον Χοτζάλλι και οι πράσινοι στο 49' με τον Ικεότσα. Στο 59' ο Πανιώνιος «άγγιξε» το τρίτο γκολ, όταν ο Γλυνός πλάσαρε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ, που όμως κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Τρία λεπτά μετά ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μέμμος επιχείρησε τη σέντρα και ο Νύκταρης έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία σε πλασέ του αμαρκάριστου Μπρέγκου και απόκρουση του Καβουσάκη με τα πόδια, με τη φάση αυτή να αποτελεί και την τελευταία σπουδαία της αναμέτρησης. Στον εναπομείναντα χρόνο ο Πανιώνιος έκανε διαχείριση, «πάγωσε» τον ρυθμό και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Διαιτητές: Τρίγκας (Χανίων), Σιγανός-Θεοδοσάκης (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Μέμμος, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (80' Χαρίτος), Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης (80' Χατζηανδρέου), Ικεότσα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Ξυγκόρος (76' Παυλάκης), Διονέλλης (46' Χοτζάλλι), Ζούλιας, Μπρέγκου, Στούπης, Γροντής (46' Καλύβας), Ποτουρίδης, Μπουρλάκης (80' Ιγνατίδης), Γεμιστός, Γλυνός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35