social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες η Προοδευτική, 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Επέστρεψε στις νίκες η Προοδευτική, 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Ήταν ανώτερη στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» η Προοδευτική και έφτασε «καθαρά» στη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.

Έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ελλοπιακό και Εθνικό.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 19ο λεπτό, όταν ο Σταθόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Μπονατάκη, ο οποίος ο τελευταίος ήταν ο νικητής στο τετ α τετ. Στο 34' ο Τσακίρης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα του Βουργουντζή, όμως πάλι ο Μπονατάκης αντέδρασε σωτήρια. Οι «βυσσινί» πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 37', όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βουργουντζή από τον Κοζάκη, με τον Σταθόπουλο να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 58', εδραίωσαν το προβάδισμά τους με τον Ανδριόπουλο να ακολουθεί τη φάση από δοκάρι σε κεφαλιά του Σταθόπουλου και από κοντά να γράφει το 0-2. Μάλιστα, αμέσως μετά ο Δούμουρας είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 80' σημειώθηκε άλλη μία καλή στιγμή για την Προοδευτική, όταν ο Βουργουντζής έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από αριστερά, όμως ο Μποτανάκης απέκρουσε στο «Γ» της εστίας του.

Διαιτητές: Δρούζας, Μακρής (Αργολίδας)-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Κοζάκης, Μύρκος, Δούμουρας, Κωτσερίδης (80' Καφτηράνης), Χοτζάι (71' Αποστόλου), Παπαθανασίου, Παπασταύρου (46' Σπανός), Μουκίδης, Κακούσιος (65' Τσάκωνας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Ανδριόπουλος), Γκόγκα (76' Ξενοπανάγος), Λαζαρίδης (75'  Πετράκης), Βουργουντζής, Τσακίρης (83' Γαβράς), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35