social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό με ανατροπή στα Μέγαρα η Κόρινθος, 2-1 τον Βύζαντα

Διπλό με ανατροπή στα Μέγαρα η Κόρινθος, 2-1 τον Βύζαντα

Στην κορυφή της κατάταξης του 3ου ομίλου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (29/10) η Κόρινθος, παρέα με τον Αστέρα Βάρης, και θα διατηρηθεί εκεί αν η Ρόδος δεν νικήσει τον ΠΑΟ Βάρδας στη δική της υποχρέωση για την 8η αγωνιστική.

Η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι πέρασε νικηφόρα από τα Μέγαρα, όπου επιβλήθηκε με 2-1 του τοπικού Βύζαντα μετά από ανατροπή στο σκορ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με πλασέ του Ρεσούλι (1-0), όμως η «απάντηση» ήρθε γρήγορα, αφού μόλις τρία λεπτά μετά (40') ο Παπαχρήστος ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1). Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο και το πέτυχαν στο 76' με σουτ του Χαλάτση (1-2).

Διαιτητές: Κτίστης (Ξάνθης), Τσελεπίδης-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Λευτέρης Σταμέλος): Λέτσο, Ζαχαράκης, Χατζάκος (79' Μίκο (85' Παππάς)), Μουσκάι, Ρεσούλι, Χατζημελετιάδης, Γκολφινόπουλος (85' Σταφάι), Φουάσης, Χαϊκάλης, Ι. Καραγιάννης (61' Ρέππας), Ντερμύσι (46' Μ. Καραγιάννης)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Κούτζικος, Χατζής, Παπαχρήστος, Καλούσης, Νικολάου, Αναστασόπουλος, Χαλάτσης (85' Κοτσιανούλης), Συρεγγέλας (46' Γεωργίου), Παπουλής (93' Παπανικολάου), Μερκούρη (46' Δερμιτζάκης), Ζαχαράκης (67' Τσέλιος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35