social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανούρας: Θέλουμε να πάμε τον Παναιγιάλειο ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία του!

Μανούρας: Θέλουμε να πάμε τον Παναιγιάλειο ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία του!

Το όνομα του Παναιγιάλειου προκαλεί ιδιαίτερο εκτόπισμα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πίσω του βρίσκεται αρκετός κόσμος, που πιστά τον ακολουθεί, ανεξαρτήτως κατηγορίας ή στόχων.

Τα παραπάνω, ωστόσο, δεν αρκούν από μόνα τους για να οδηγήσουν στην επιτυχία. Για αυτήν εργάζονται στον αγωνιστικό χώρο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με σκοπό την υλοποίηση των ονείρων που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν σε διοίκηση και εξέδρα. Στο πολύ ξεκίνημά τους δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, όμως η συνέχεια είναι θαυμάσια για τους μελανόλευκους, οι οποίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι αγωνιστικές αήττητοι με συνέπεια να βρίσκονται, πλέον, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται από το καλοκαίρι ο νεαρός Νίκος Μανούρας, με ήδη περισσότερες από 100 προπονητικές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ο 33χρονος κόουτς μίλησε στο Soccerlive για τη φετινή προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε στην πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΡ Αφάντου και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

«Ο Παναιγιάλειος φέτος είναι ένα εντελώς νέο σύνολο. Έχουν αποκτηθεί είκοσι νέοι ποδοσφαιριστές και μαζί με τα παιδιά που ανανέωσαν, δημιουργήσαμε κάτι καινούριο. Έχουμε φτιάξει αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, που αποδίδει ελκυστικό πδοόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχουμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και σε κάθε ματς δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες» σημείωσε ο τεχνικός των «μελανόλευκων» και πρόσθεσε: «Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να πάμε ψηλότερα, δηλαδή εκεί που θέλαμε να είναι ο Παναιγιάλειος και που αρμόζει στην ιστορία του. Θέλουμε να δώσουμε ανάλογη στυνέχεα και δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι κοντά μας η διοίκηση, ο πρόεδρος κ. Ανδριόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρικόπουλος, οι οποίοι φροντίζουν για την ομάδα και μας παρέχουν ό,τι χρειαζόμαστε».

panaigialeios-2023-24-5.jpg


Την περασμένη αγωνιστική ο Παναιγιάλειος επικράτησε της ΑΕΡ Αφάντου με σκορ 2-0, με τον Ν. Μανούρα να σημειώνει: «Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα, με καλό ρόστερ, που προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Από την πλευρά μας, είχαμε πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητοι. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί και να κρατήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Πιάσαμε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σκοράραμε ένα γρήγορο τέρμα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσουμε το σκορ. Στο δεύτερο το διαχειριστήκαμε σωστά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για να εκμεταλλευτούμε τις γρήγορες επιθετικές μεταβάσεις μας και έτσι σκοράραμε δεύτερη φορά και 'κλειδώσαμε' τη νίκη».

panaigialeios-panigiriko.jpg


Τέλος, για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής στη Βάρη υπογράμμισε: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου σε περίπτωση νίκης θα μας εδραιώσει στις υψηλές θέσεις και θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, ένα δουλεμένο σύνολο με πολύ ποιοτικούς παίκτες και σε αυτά θα πρέπει να δώσουμε τις απαντήσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων».

panaigialeios-exedra.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35