social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει η Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Παναργειακό

Ανεβαίνει η Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Παναργειακό

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Θύελλα Ραφήνας, που επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Σύρο και πρόσθεσε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή της.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη υποδέχθηκε στο «Π. Σκούφος» τον Παναργειακό και επικράτησε με 2-1 σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι, ωστόσο, σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του νεαρού Σακελλαρόπουλου, ο οποίος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ο Φλώρος έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, πάσαρε παράλληλα στον Γκούμα, εκείνος αμέσως την πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Ψυχογιός πλάσαρε για το 1-0. Η «απάντηση» των «λύκων» ήταν άμεση, αφού στο 14' επιχειρήθηκε σέντρα στο πρώτο δοκάρι και από εκεί ο Σακελλαρόπουλος με έξοχη κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Το παιχνίδι εξακολούθησε να έχει γρήγορο ρυθμό, με τους γηπεδούχους κυρίως να δημιουργούν ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ. Τελικά, το πέτυχαν στο 32', όταν ο Κοντογιάννης συνδυάστηκε άψογα με τον Ψυχογιό, διεμβόλισε την αντίπαλη άμυνα και με πλασέ προ του εξερχόμενου Καραργύρη πλάσαρε για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και, μάλιστα, έφτασαν στο γκολ στο 43ο λεπτό, το οποίο όμως δεν μέτρησε κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναργειακού. Ο Τσιώλης σούταρε από θέση εκτός περιοχής, η μπάλα πήρε ύψος μετά από κόντρα σε σώμα αμυνομένου, έσκασε στο έδαφος και ο Ελευθεριάδης, που φάνηκε να φεύγει από κανονική θέση στο σουτ του αυμπαίκτη του, με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Κουμή, με τον πρώτο βοηθό Καραγιάννη να σηκώνει το σημαιάκι του και να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άνθρωποι του Παναργειακού διαμαρτυρήθηκαν πάλι για μία φάση στο 92' όπου, όπως υποστηρίζουν, η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου ευρισκόμενου στην περιοχή της Θύελλας, στην προσπάθεια του Γκαρσία να επιχειρήσει σέντρα. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ντάφλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σάντο έκανε το γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ σε πολιορκία των καρέ του Κούμη.

Διαιτητές: Χρόνης, Καραγιάννης-Παπαδόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Αγγελης, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Γούλας (81' Χίσο), Μαρτίνος, Ψυχογιός (64' Κωτσακης), Κοντογιάννης (85' Μαντζώρος), Γκούμας (46' Σουλτανίδης)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργυρης, Λιακοπουλος (81' Λόπεζ), Σακελλαρόπουλος (51' λ.τρ. Φλώρος), Αμπντελ Σάντο, Καπετανακης, Χατζηβασιλειαδης (81' Γάσπαρης), Τσιώλης, Ροντρίγκες (67' Μούγιος), Καρυπιδης (51' Μαρίνης), Ελευθεριάδης, Πρίκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35