social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι

Καβάσης: Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι

Στην κορυφή της κατάταξης του 3ο ομίλου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (12/11) ο Αστέρας Βάρης, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αν και νεοφώτιστος σε αυτό.

Οι κυανόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από την Κω κόντρα στον ΑΟ Πυλίου (1-2), με τον Γιώργο Καβάση να μοιράζει συγχαρητήρια και να επαναλαμβάνει στο Soccerlive ότι η ομάδα του έχει συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τη σεζόν.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό διπλό για εμάς γιατί παίζαμε σε δύσκολη έδρα και με μία ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και, συνεπώς, καιγόταν για τους βαθμούς της νίκης. Είναι μία ποιοτική ομάδα, της οποίας η αξία δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογική κατάταξη. Ευτυχήσαμε να μπούμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα δύο τέρματα και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το ματς όπως έπρεπε. Κλείσαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να πετύχουμε τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις» σημείωσε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο για ακόμη μία φορά. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κοιτάμε να παίρνουμε το μάξιμουμ σε κάθε ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε το τι έχουμε καταφέρει. Έτσι θα προχωρήσουμε και στη συνέχεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35