social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλώβητη στη Βάρη η Ρόδος, 1-0 τον Αστέρα

Αλώβητη στη Βάρη η Ρόδος, 1-0 τον Αστέρα

Είχε να αντιμετωπίσει μία σειρά από σημαντικές απουσίες όπως και έναν αξιόλογο αντίπαλο η Ρόδος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, παρ' όλα αυτά κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά να πάρει και μία σπουδαία νίκη, χάρη στην οποία ανέβηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης στον 3ο όμιλο!

Στο ντεμπούτο του Σπύρου Μπαξεβάνου στην τεχνική ηγεσία οι πράσινοι κατέβαλαν με 1-0 τον Αστέρα στο δημοτικό στάδιο Βάρης, έχοντας πειθαρχία στην άμυνα αλλά και την τύχη με το μέρος τους στις περιπτώσεις που χρειάστηκε!

Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 21ο λεπτό με έναν αλλόκοτο τρόπο, καθώς στην προσπάθεια του Μπάρρα για απομάκρυνση από τα καρέ των γηπεδούχων, ο Αργκιλέσι έκανε την προβολή και η μπάλα κατέληξε στην εστία του εμβρόντητου Μαρινάκη (0-1). Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να την πετύχουν, με αποκορύφωμα ένα τετ α τετ του Ντούλια με τον γκολκίπερ Μανουσάκη στο 92ο λεπτό, όπου ο γκολκίπερ της Ρόδου αναδείχθηκε νικητής, αποκρούοντας σωτήρια και διαφυλάσσοντας το 0-1.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Μαρκαντωνάτος-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα (65' Καλομοίρης), Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Μπερνιδάκης, Ντούλιας, Καλέλα (46' Βασιλειάδης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μανουσάκης, Τρόκα, Πατσιαβούρας, Αργκιλέσι, Καψάλης, Μπουρνέλης (58' Ζόνγκας (82' Μίσκου)), Ζούνης, Δούμτσης, Ντούνιας, Τσούτσης, Ξεπαπαδάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Μαρινάκης: Πρόκληση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο

«Ξεμούδιασαν» Χαϊδάρι και Σαρωνικός Αναβύσσου (0-0)

Σταγάκης: Θα απολαύσουμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο Ι Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει τέτοια μα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35