social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Σμύρνης: «Με ψηλά το κεφάλι, κόντρα στην αδικία»

Απόλλων Σμύρνης: «Με ψηλά το κεφάλι, κόντρα στην αδικία»

Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας αλλά και υπερηφάνειας που επικρατούν στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης την επομένη του αγώνα με τον Πανιώνιο (1-2) θέλησαν να εκφράσουν οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Σε ανακοίνωσή τους που τιτλοφορείται με τη φράση «με ψηλά το κεφάλι, κόντρα στην αδικία», οι κυανόλευκοι υπογραμμίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καμάρας», προσπάθεια που -όπως υποστηρίζουν- δεν σεβάστηκε η διαιτησία. Αναλυτικά:

«Με ψηλά το κεφάλι και με πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο του Απόλλωνα, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας.
Παρά την ήττα από τον Πανιώνιο, όλοι είδαν ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και με ποιον ανάγκασαν τον Απόλλωνα να φύγει με ήττα με σκορ 1-2.

Αν και ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Γκόμεζ, καθώς δέχθηκε μόλις στο 4ο λεπτό το 0-1 (υπάρχουν διαμαρτυρίες για χέρι του σκόρερ), η ομάδα συνέχισε δυναμικά. Ωστόσο στη συνέχεια δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στη φάση του Πριόνα, για να ακολουθήσει από αμυντικό λάθος, στο τέλος του ημιχρόνου, το 0-2.

Το πάθος των παικτών του Απόλλωνα έδινε στο ημίχρονο τη βεβαιότητα ότι μπορεί το σκορ να ανατραπεί.

Δεν υπολόγιζαν όμως στη... διαιτησία, αν και είχαν πάρει τα μηνύματα στο πρώτο ημίχρονο.

Με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρίντι Σάλλα μπήκε το γκολ που έδωσε ώθηση στην ομάδα του Απόλλωνα και από το 60' και μετά επικράτησε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο.

Με αδικαιολόγητα πολλές κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας, με διαρκή σφυρίγματα και καθυστερήσεις, η διαιτησία έδειχνε τις προθέσεις της.

Το ολοκληρωτικό χτύπημα ήρθε στο 90', όταν παίκτης του Πανιώνιου απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα πάνω στη γραμμή και τον Δωδεκανήσιο (;) διαιτητή, να μη δίνει το πεντακάθαρο πέναλτι και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα την ώρα που γίνεται η επικίνδυνη επίθεση του Απόλλωνα.

Οι παίκτες αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι καθώς για μια ακόμα Κυριακή η λεγόμενη διαιτησία δεν σεβάστηκε τόσο την προσπάθειά τους, όσο και τη φανέλα του Απόλλωνα, του Σωματείου που διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35