social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Έχουμε δουλέψει καλά, δύσκολη έδρα η Βάρδα

Καβάσης: Έχουμε δουλέψει καλά, δύσκολη έδρα η Βάρδα

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής (26/11) με τον ΠΑΟ Βάρδας στο δημοτικό στάδιο «Γρ. Καλάκος» βρίσκονται, πλέον, στον Αστέρα Βάρης, στις τάξεις του οποίου το ζητούμενο είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Ρόδο (0-1).

Μιλώντας στο Soccerlive o Γιώργος Καβάσης έκανε λόγο για απαιτητικό παιχνίδι σε δύσκολη έδρα, υπογράμμισε ωστόσο την αισιοδοξία του με δεδομένη τη δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα.

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Ειδικά μεσοεπιθετικά έχει πολλές λύσεις και καλούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύσκολη έδρα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι σε πέντε παιχνίδια στην έδρα του ο ΠΑΟ Βάρδας έχει τέσσερις νίκες. Η αποστολή μας μόνο εύκολη δεν θα είναι» σημείωσε ο νεαρός προπονητής και συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε καλά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια». Όσον αφορά στο κομμάτι της ψυχολογίας μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, αποκρίθηκε: «Η εικόνα μας στο ματς ήταν πολύ καλή. Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, όμως είμαστε μια ομάδα να βλέπουμε κάθε παιχνίδι μεμονωμένα. Από την επομένη ενός αγώνα, κοιτάμε μόνο μπροστά και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας για το επόμενο ματς».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35