social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλεσμα από Χαϊδάρι σε μία ξεχωριστή μέρα με Απόλλωνα...

Κάλεσμα από Χαϊδάρι σε μία ξεχωριστή μέρα με Απόλλωνα...

Πρόσκληση προς τους φιλάθλους τόσο του Χαϊδαρίου όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης απηύθυνε η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην αυριανή (26/11) αναμέτρηση, η οποία θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά και μία σειρά από βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου θα τιμήσει τον Βετεράνο Χαϊδαριώτη, Γιώργο Καστανό, ενώ ο υπεύθυνος Υποδομών, Δημήτρης Διαμάντης, έχοντας παίξει και στο Χαϊδάρι αλλά και έχοντας διατελέσει αρχηγός του Απόλλωνα, θα τιμήσει τους φιλάθλους του Απόλλων Σμύρνης. Τέλος, θα τιμηθεί και ο βασικός χορηγός του Συλλόγου, MORIS Hellas.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει ώστε παιδιά των Ακαδημιών να συνοδέψουν τους παίκτες μεσα σε κλίμα γιορτής.

Στα αγωνιστικά, επανέρχεται ο Χουάν Ματτέα στη φαρέτρα του Σιλεβίστα και παραμένουν τραυματίες οι Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Αννιτσάκης, Κατσάρας και Καλαματιανός. Οι δύο τελευταίοι, ωστόσο, επρόκειτο να δοκιμάσουν στη σημερινή (25/11) προπόνηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35