social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτοκριτική στον Απόλλωνα Σμύρνης - «Οι ευθύνες βαραίνουν όλους»

Αυτοκριτική στον Απόλλωνα Σμύρνης - «Οι ευθύνες βαραίνουν όλους»

Προβληματισμός και κατήφεια επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι (1-0), που φέρνουν την ομάδα σε ακόμη πιο δυσχερή θέση, στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου.

Σε δημοσίευση στη σελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ασκείται αυτοκριτική για τα λάθη που έχουν φέρει τους κυανόλευκους σε αυτό το σημείο, ενώ γίνεται λόγος για «ευθύνες που βαραίνουν όλους». Στη συνέχεια, ωστόσο, αποστέλλεται μήνυμα συσπείρωσης και ανασύνταξης, με σκοπό να δοθεί η μάχη για τη σωτηρία μέχρι τέλους. Αναλυτικά:

«Προβλημάτισε η κακή απόδοση του Απόλλωνα και η ήττα χθες στο Χαϊδάρι με 1-0. Σε ένα κακό παιχνίδι, με ένα αχρείαστο πέναλτι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και με έναν Απόλλωνα να μην μπορεί να αντιδράσει στη συνέχεια.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους. Μπορεί να υπήρχαν και πάλι σημαντικές απουσίες, μπορεί το γκολ να ήρθε πάλι από πέναλτι, όμως η κάκιστη εμφάνιση πίκρανε ιδιαίτερα τους φίλους του Απόλλωνα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας γνωρίζουν τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται, γνωρίζουν ότι πολλές από τις επιλογές παικτών δεν έφεραν το αποτέλεσμα που αναμέναμε, αλλά ο Ιανουάριος είναι κοντά. Μάλιστα άμεσα θα υπάρξουν και εξελίξεις που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει ενέργειες για να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο, αφού δυστυχώς στο ξεκίνημα της σεζόν ο χρόνος που υπήρχε για τις επιλογές παικτών ήταν ελάχιστος και πολλοί από τους παίκτες που ήρθαν, δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος του Απόλλωνα.

Οι ρομαντικοί φίλαθλοι της Ελαφράς Ταξιαρχίας, που τόσο πολύ στηρίζουν αυτήν τη δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, είναι λογικό να αναμένουν τις επόμενες κινήσεις, καθώς η προσπάθεια για τη διάσωση της ομάδας θα συνεχισθεί με όλες τις δυνάμεις μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35