social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τσίμπησε» βαθμό στο τέλος η Επισκοπή στον Άγ. Νικόλαο (2-2)

«Τσίμπησε» βαθμό στο τέλος η Επισκοπή στον Άγ. Νικόλαο (2-2)

Το κρητικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή.

ΑΟΑΝ και Επισκοπή ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο ισόπαλο 2-2, με τους φιλοξενούμενους να «σώζουν» τον βαθμό λίγο πριν την εκπνοή χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Πάτας! Σε ένα πρώτο ημίχρονο που για παραπάνω από μισή ώρα δεν πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο στους θεατούς, στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου, οι Ρεθυμνιώτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με κοντινό πλασέ του Λίμα στο 37' μετά από απόκρουση του Ψιμόπουλου σε δυνατό σουτ του Δωματά (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 43' με φάουλ του Καρλίτο (1-1), ενώ στο 60' πήραν την πρωτοπορία με πλασέ του Σένκα (2-1). Η Επισκοπή πάλεψε για την ισοφάριση και αφού πρώτα είχε κάποιες περιπτώσεις να την πετύχει, ευτύχησε να φτάσει σε αυτήν στο 94' με σουτ του Πάτα από πλάγια θέση (2-2).

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Χριστογιάννης, Τσανάι, Τσιλεδάκης, Καμαρά (77' Φουκαράκης), Καρλίτος (80' Δολαψάκης), Σένκα, Μαρτσάκης (69' Μαρινάκης), Κατσικοκέρης, Νοκάι (80' Πλουσής)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος, Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Πάτας, Μεργέμογλου (69' Δημητρακούδης), Κεφαλάς (80' Τζωρτζινάκης), Σαούλ-Κάμερον.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35