social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία Μαρκό και Ρόδος (0-0)

«Κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία Μαρκό και Ρόδος (0-0)

Το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή.

Στο γήπεδο Βουλιαγμένης η Μαρκό και η Ρόδος έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), έπειτα από ένα αμφίρροπο αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι, έχοντας κάποιες καλές στιγμές προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, ενώ σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες είχαν από δύο πολύ καλές περιπτώσεις για γκολ. Από πλευράς Μαρκό, ο Σταματής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μετά από δοκάρι σε προσπάθεια του Πίκουλα, ωστόσο συνελήφθη σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Από την άλλη, η Ρόδος είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Δούμτση. Στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες ήταν περισσότερο απειλητικοί, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι όσον αφορά στο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ψαρίδης (Αθηνών), Νάστος (Πρεβέζης/Λευκάδας)-Τράντας (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης (62' Μωραΐτάκης), Σταμάτης (81' Πατσέκο), Παυλίδης (67' Μεγαρίτης), Ευθυμίου, Πίκουλας (67' Νομικός), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μανουσάκης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Βιντσένζο, Καρρίκι, Μίσκου (69' Ζούνης), Τσούτσης, Δούμτσης (93' Ντουνιάς), Τρόκα, Νικολόπουλος, Κέρη.

 


Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα από Άνω Μερά για το ντέρμπι

Εύσημα σε Δημητρίου και Ζαγοράκη από Αγίους Αναργυρους

Αγγλικό... σκορ στο Άγιος Ιερόθεος-Καραβάς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35