social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» η ΑΕΡ Αφάντου στη Μύκονο (1-2)

Σπουδαίο «διπλό» η ΑΕΡ Αφάντου στη Μύκονο (1-2)

Έχει πάρει... μπρος για τα καλά η ΑΕΡ Αφάντου και οδεύει από τη μία νίκη στην άλλη!

Η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου πέτυχε τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο», επικρατώντας με 2-1 στη Μύκονο απέναντι στην τοπική ΑΕ Μυκόνου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε σήμερα (4/12) η 13η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Έτσι, πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και δικαιούται να ελπίζει βάσιμα σε μία καλύτερη συνέχεια. Από την άλλα, η ομάδα του Β. Βλάχου δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

Μόλις στο 4ο λεπτό οι Ροδίτες πήραν «κεφάλι» στο σκορ με κεφαλιά του Λαθούρη μετά από σέντρα του Φερεντίνου (0-1), ενώ στο 58' έφτασαν σε δεύτερο γκολ με πλασέ του Νόνη μετά από κόρνερ του Γκέτσι (0-2)! Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως, μειώνοντας σε 1-2 με εν κινήσει πλασέ του Πινέιρο στο 60ο λεπτό, όμως η προσπάθειά τους δεν είχε συνέχεια, με συνέπεια να υποστούν «σκληρή» ήττα.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Σερεβέτας-Ρούσσος

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Πούλος (57' Καλογεράς), Ιωσηφίδης, Πάγια (67' Ντουσάι), Ζγκούρι, Μουρίκι, Κατσούλης (46' Ράγια (87' Δακτυλίδης)), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (87' Παπαθανασίου)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Νόνης, Σουλάι (46' Αποστολίδης), Κορλός, Στοΐνοβιτς, Ζέλεφ (86' Κουτσιανικούλης), Κεσίδης, Λαθούρης, Φερεντίνος (70' Αντωνίου), Γκέτσι (78' Κιοσέογλου), Παναγιωτόπουλος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35