social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάει γα μεταγραφική «βόμβα» η Κόρινθος: Σε αυτόν έκανε πρόταση ο Κούγιας

Πάει γα μεταγραφική «βόμβα» η Κόρινθος: Σε αυτόν έκανε πρόταση ο Κούγιας

Ο ΠΑΣ Κόρινθος κατέθεσε πρόταση για τον Βραζιλιάνο Ελιβέλντο και ετοιμάζει νέες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.


Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών καθώς «αμείβονται δυσανάλογα με την αγωνιστική τους προσφορά για να αντικατασταθούν απο άλλους οι οποίοι δεν θα βλέπουν την ιστορική και όμορφη πόλη μας ως τόπο διακοπών και καλοπέρασης».

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια την διοίκηση της ιστορικής ομάδας Εράνης Φιλιατρών για την άψογη φιλοξενία.

 

1)Οι αλήτικες συμπεριφορές κάποιων δήθεν φιλάθλων προς τους 100 και πλέον οπαδούς που συνόδεψαν την ομάδα μας , όπως κάνουν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες , αλλά και το βρόμικο παιχνίδι τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της Εράνης Φιλιατρών , τους οποίους άφησε ατιμώρητους , ο κατά τ’άλλα καλός διαιτητής κος Οικονόμου , ενώ θα έπρεπε να τους είχε αποβάλλει με κόκκινη κάρτα απο το Α’ ημίχρονο , δεν χαλάει αυτή την άψογη συμπεριφορά της διοικήσεως.

2)Μοναδικός στόχος του ΠΑΣ Κόρινθος – παρά τις 3 συνεχόμενες βρώμικες διαιτησίες στους αγώνες με Παναργειακό , Ραφήνα Μύκονο – είναι ένας και μοναδικός : Η κατάκτηση της 1ης θέσης !

 

ADVERTISEMENT
3)Το ΔΣ αποφάσισε για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βρώμικες διαιτησίες, να προχωρήσει σε προσθήκες – στο ήδη εξαίρετο ρόστερ που έχει οδηγήσει την Κόρινθο στην κορυφή – με ελάχιστες αλλα ιδιαίτερα ποιοτικές μεταγραφές .

Για το λόγο αυτό σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας κος Αλέξης Κουγιας επικοινώνησε με τον γνωστό manager Γιώργο Μεταξά ο οποίος εκπροσωπεί τον επίλεκτο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Elivelto τον οποίο διεκδικεί και η ΠΑΕ Χανίων και η ΠΑΕ Καλαμάτα και του πρότεινε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με το ποσό των 150.000€ !! Περιμένουμε την απάντηση του κ. Μεταξά για να καθορίσουμε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους .

4) Από τον ΠΑΣ Κόρινθος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποχωρήσουν όσοι εκ των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αμείβονται δυσανάλογα με την αγωνιστική τους προσφορά για να αντικατασταθούν απο άλλους οι οποίοι δεν θα βλέπουν την ιστορική και όμορφη πόλη μας ως τόπο διακοπών και καλοπέρασης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35