social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ΑΕΡ Αφάντου «γκρέμισε» από την κορυφή τον Αστέρα Βάρης (1-0)

Η ΑΕΡ Αφάντου «γκρέμισε» από την κορυφή τον Αστέρα Βάρης (1-0)

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΡ Αφάντου έμελλε να είναι εκείνη που θα έριχνε από την κορυφή του 3ου ομίλου τον Αστέρα Βάρης.

Η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα ματς πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και πήρε τη νίκη με 1-0, που φέρνει πάλι την Κόρινθο στην πρώτη θέση. Οι κόκκινοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και τις καλύτερες στιγμές για γκολ. Σε μία από αυτές, στο 57ο λεπτό, ο Νόνης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από σουτ που επιχείρησε ο Αποστολίδης, άλλαξε την τροχιά της με τακουνάκι και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της συνάντησης.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βαμβακάς-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Κορλός, Νόνης, Σουλάι, Στοΐνοβιτς (73' Σταμάτουλλας), Κεσίδης, Ζέλεφ, Αποστολίδης (80' Χατζησάββας), Φερεντίνος (89' Κιοσέογλου), Κουτσιανικούλης (73' Αντωνίου), Λαθούρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (55' Καλέλα), Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (74' Ντούνης), Μπερνιδάκης (74' Μαγγανάς), Ντούλιας, Βασιλειάδης.

(στοιχεία αγώνα: xxsports.org)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35