social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με μπροστάρη τον Ιγνατίδη ο Πανιώνιος, 4-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο Πειραιά

Με μπροστάρη τον Ιγνατίδη ο Πανιώνιος, 4-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο Πειραιά

Έκανε αυτό που όφειλε στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» του Ρέντη ο Πανιώνιος και διαφύλαξε την απόσταση ασφαλείας απέναντι στους διώκτες του, στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επιβλήθηκε με 4-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ιγνατίδη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη τους κυνέρυθρους. Ο Ιστορικός ήταν σαφώς ανώτερος και πήρε το «τρίποντο» απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, με τα... γάντια του οποίου διακρίθηκε ο Μπονατάκης που είχε πολύ καλή παρουσία. Μετά από αρκετές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Ιγνατίδη μετά από φάση διαρκείας και αρχική προσπάθεια στο δοκάρι (0-1). Στο 38' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-2 με πλασέ μετά από ασίστ του Στούπη, με τους κυανέρυθρους να σημειώνουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 75' ο Χριστόπουλος σημείωσε το 0-3 με πλασέ και στο 91' ο Ιγνατίδης με σουτ έφτασε στο χατ τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 0-4 για τον Πανιώνιο. Χρόνο συμμετοχής με τους πρωτοπόρους πήραν και νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Λαύκας και ο Παπαχαραλάμπους.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Κακάνης-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Γεωργίου, Στεφανής, Αποστόλου (58' Παπασταύρου), Αλεξανδράκης (46' Χοτζάι), Κοζάκης (58' Τσάκωνας), Σπανός, Μουκίδης (82' Σιδηρόπουλος), Ρηγόπουλος (46' Καλύκας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης (65' Φερεκίδης) Καλύβας, Ποτουρίδης, Πότσι (82' Λαύκας), Χριστόπουλος (82' Παπαχαραλάμπους), Στούπης, Ιγνατίδης, Γροντής (80' Χοτζάλλι), Γλυνός (65' Κουφουδάκης).

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35