social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε... μπρος ο Απόλλων Σμύρνης, 2-0 εκτός τον Ελλοπιακό

Πήρε... μπρος ο Απόλλων Σμύρνης, 2-0 εκτός τον Ελλοπιακό

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε σήμερα (17/12) ο Απόλλων Σμύρνης, αποδεικνύοντας πως είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις και στην πράξη την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ελλοπίας, όπου επικράτησε με 2-0 του Ελλοπιακού, στις τάξεις του οποίου σημειώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης η αποχώρηση του Σωτήρη Παπαναστασίου από την τεχνική ηγεσία.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Λιάκου μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1), ενώ στο 78' ο Καραγκούνης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Σάλλα από τον Χατζηαντωνίου για το 0-2. Νωρίτερα, στο 68ο λεπτό, ο Ριζάι είχε «σημαδέψει» με εκτέλεση φάουλ το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα αποκρούστηκε από το σώμα του... Χασάι στο πλασέ του Τσέλλου προ κενής εστίας!

Χάρη και σε αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Ρ. Γκόμεζ πλησίασε ακόμη περισσότερο τις θέσεις της σωτηρίας, σε ένα πρωτάθλημα που αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Διαιτητές: Αργυρόπουλος (Κορίνθου), Τσελεπίδης-Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Ευθυμίου (15' λ.τρ. Τσέλλος), Καλαμπόκας, Λάμπρου (60' Ριζάι), Ιγκμπινόμπα (80' Σαντζάκου), Βιέννας, Χασάι, Τζόρνταν (60' Αλεξανδρής), Μεγάλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Ντροζντ, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος (46' Σπαρτιάτης), Ρέτζος, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σάλλα (86' Κιρκιλιανίδης), Καραγκούνης (90' Νοσάτζε), Παπαχρονόπουλος, Τσούμπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35