social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΑΟ Πυλίου «μπλόκαρε» τον Παναργειακό (0-0)

Ο ΑΟ Πυλίου «μπλόκαρε» τον Παναργειακό (0-0)

Ούτε από την Κω μπόρεσε να περάσει χωρίς απώλειες ο Παναργειακός, αφήνοντας άλλους δύο βαθμούς στην κούρσα τίτλου στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από τον μαχητικό ΑΟ Πυλίου (0-0) και είδε την απόσταση από την κορυφή να ανεβαίνει στους πέντε βαθμούς. Ήταν, μάλιστα, η πέμπτη «γκέλα» σε επτά αποστολές των πράσινων μέχρι στιγμής, γεγονός που δείχνει ότι ειδικά μακριά από την Αργολίδα δυσκολεύεται να «χτίσει» χαρακτήρα Πρωταθλητή. Από την άλλη, οι «βυσσινί» απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας και έδειξαν διατεθειμένοι να παλέψουν για την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 12', όταν ο Ελευθεριάδης δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή με τον Καζέλη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναργειακός κυκλοφορούσε αλλά δεν έβρισε λύσεις, με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει ιδανικά τους χώρους. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και στο 39' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του απ’ τον Μπριλάκη, η κεφαλιά του Συντιχάκη πέρασε έξω  απ’ το δεξί δοκάρι του Καραργύρη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός απείλησε όταν στο 46' ο Μαρίνης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά με τον Καζέλη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Το ματς ήταν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος με τον Α.Ο Πυλίου να αμύνεται ιδανικά ενώ στο 73' απείλησε με το πλασέ του Χατζηβασίλη να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις στημένες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστια ευκαιρία στο 92' να πάρουν τη νίκη όταν μετά από κάθετη του Πολύζου, ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Δρόσο αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια του Καραργύρη. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 95' με τον Μαρίνη να εκτελεί το κόρνερ και τον Γάσπαρη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Κουρκουνασιός-Παπαδάμ (Πειραιώς)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Μούλας, Μπριλάκης (88' Τζανουλίνος), Πολύζος, Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Τσιτσεκίδης (88' Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (75' Χατζηνικολάου), Αλομπισάτ (65' Δρόσος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Καπετανάκης (84' Σάαντο), Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ροντρίγκες (62' Τσιράκης), Ντε Σόουζα, Ελευθεριάδης (79' Γάσπαρης), Σακελλάροπουλος.

(Περιγραφή αγώνα: giafkasports.gr)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35