social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλωσε το Αίγιο η Θύελλα Ραφήνας, 1-0 τον Παναιγιάλειο

Άλωσε το Αίγιο η Θύελλα Ραφήνας, 1-0 τον Παναιγιάλειο

Γνωρίζει καλά από μεγάλες νίκες η Θύελλα Ραφήνας και το αποδεικνύει και φέτος, στην παρουσία της στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Αβύθου, όπου επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου, κατακτώντας το «τρίποντο» σε μία έδρα που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία! Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 41ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, κεφαλιά του Κωτσάκη και παρεμβολή του Κοντοχρήστου από τον οποίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Κατά τα άλλα, έγινε ένα «κλειστό» παιχνίδι, χωρίς αρκετές φάσεις από τις δύο εστίες, στο οποίο οι «λιγνιτωρύχοι» ήλεγξαν τον ρυθμό και πήραν αυτό που ήθελαν.

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος (71' Τρέσα), Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Κραγιόπουλος, Λουκάς, Φωκαΐδης, Μακρής, Βασίλτσης (64' Σκούτας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Φύτρος, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας (72' Σουλτανίδης), Γούλας (89' Γκούμας), Μαρτίνος, Κωτσάκης (86' Κοντογιάννης), Χίσο, Αγγελής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35