social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Τακίδη ο Παναιγιάλειος!

Ανακοίνωσε Τακίδη ο Παναιγιάλειος!

Δυναμικά κινείται στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» του ο Παναιγιάλειος, με τη διοίκησή του να δείχνει αποφασισμένη να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό.

Παράλληλα με τις επαφές για την απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τακίδη, ο οποίος προέρχεται από ένα πρώτο εξάμηνο με 8 συμμετοχές σε επίπεδο Super League 2 με τα χρώματα του Τηλυκράτη. Την περσινή σεζόν ο 29χρονος αμυντικός συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας της Λευκάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ είχε προσφορά και στον Αιολικό, στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Η ενημέρωση των «μελανόλευκων» αναφέρει:

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τακίδη. Ο 29χρονος αμυντικός από την Πτολεμαΐδα έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Φιλώτα (Γ' Εθνική), Μακεδονικό Φούφας (Γ' Εθνική), Πιερικό (Γ' Εθνική), Αιολικό (Γ' Εθνική), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Τηλυκράτης Λευκάδας που με αυτόν πήρε την άνοδο στη Super League 2. Έχει συνολικά 146 συμμετοχές στη Γ' Εθνική Κατηγορία έχοντας πετύχει 13 τέρματα, ενώ φέτος με τον Τηλυκράτη Λευκάδας είχε 8 συμμετοχές στη Super League 2 σαν βασικό στέλεχος και αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά των αγώνων. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου καλωσορίζει τον Γιώργο στη μελανόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35