social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο ΠΟ Ατσαλένιου, 2-1 τον Περαμαϊκό

Με ανατροπή ο ΠΟ Ατσαλένιου, 2-1 τον Περαμαϊκό

Τις υψηλές του πτήσεις συνεχίζει ο ΠΟ Ατσαλένιου και φτάνει ολοένα και πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Περαμαϊκό, ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ποσίνκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Ωστόσο, οι Κρητικοί ευτύχησαν να φτάσουν σύντομα στην ισοφάριση, με τον Καϊμακαμούδη να λαμβάνει την μπάλα από τον Νύκταρη και με πλασέ να σημειώνει το 1-1 στο 16'. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στο νικητήριο γκολ και, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να το πράξουν στο 55ο λεπτό. Ομως, ο Γιακουμάκης νικήθηκε από τον Θεολόγη στο πέναλτι που κέρδισε ο Νύκταρης από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Επτά λεπτά μετά (62'), όμως, ο Κερμενίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ από θέση εκτός περιοχής για το 2-1, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους. Αξίζει να αναφερθεί ότι με παράπονα από τη διαιτησία έμειναν οι άνθρωποι του Περαμαϊκού.

Διαιτητές: Αντωνίου (Χανίων), Διονύσης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαράς, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Νύκταρης (77' Χαρίτος), Σφυρογιαννάκης (65' Βοργιάς), Κασσωτάκης (65' Μπέης), Γωνιανάκης (65' Νάτος), Γιακουμάκης (85' Χατζηανδρέου)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης (69' Αμαραντίδης), Κοντογιαννάτος, Βέση, Στεφανής, Κόκας (69' Λάππας), Καραγιαννίδης (90' Παπαδάκης), Τσίνα, Χωματιανός (40' Μεσίνης), Κοντάκος, Ποσίνκοβιτς

(photo: primesport.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35