social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Βοιωτίας (1-1)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Βοιωτίας (1-1)

Στο... ουδέτερο γήπεδο της Αλιάρτου ο ΑΟ Υπάτου και ο Ελλοπιακός έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο ντέρμπι της Βοιωτίας για τη 17η αγωνιστική, στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους κυανόλευκους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Τιάγκο κέρδισε πέναλτι από τον Καλαμπόκα και ο Βαλμάς το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στη συνέχεια έγινε ένα ματς με λίγες εκατέρωθεν φάσεις, με πλέον χαρακτηριστική εκείνη του 70ου λεπτού, όπου ο Μεγάλος «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά. Εν τέλει, οι κοκκινόμαυροι έφτασαν στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό, όταν ο Μεγάλος πίεσε τον γκολκίπερ Χατζηγιαννάκη και τον ανάγκασε σε λάθος, σκοράροντας για το ισόπαλο 1-1.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Αρέστης (Πέλλας)-Ρούσσος (Αθηνών)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαλμάς, Ροκάκης (45' λ.τρ. Παπουτσογιαννόπουλος), Καλλιτσουνάκης, Σταγάκης, Μπακαούκας, Μπούσης, Αλμπάνης (80' Ποτουρίδης), Αρμένης, Κουέσι (70' Μπάρο), Τιάγκο

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Κυπραίος, Καλαμπόκας (36' Βρέτο (68' λ.τρ. Σαντζάκου)), Βιέννας, Τσέλλος, Ικπινόμπα, Ρεσβάνης, Τζόρνταν (46' Αλεξανδρής), Χασάι, Μεγάλος, Σπανός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35