social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντησε στον Κολλια η Αγία Παρασκευή

Απάντησε στον Κολλια η Αγία Παρασκευή

Την απάντηση προς τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κολλια έδωσε η Αγία Παρασκευή 

 

 

Κύριε Κολλια σταματήστε μας συγκινήσατε...
Το Δ.Σ του Α.Ο Αγίας Παρασκευής νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στην δήλωση του κυρίου Κάλλια προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζει όλος ο ποδοσφαιρικός φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας και μη , πως ακριβώς έχει η κατάσταση και να κλείσει μια και καλή το θέμα με τον συγκεκριμένο κύριο καθώς δεν θα ξανά επανέλθουμε με νέα μας τοποθέτηση.
• Ο κύριος ΚΟΛΛΙΑΣ ο Ρομαντικός του ποδοσφαίρου αποφάσισε μόνος του ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και ενώ ξέρει ότι το δελτίο του έχει ισχύ μέχρι 30/06/26 και μας το ανακοίνωσε με τον πιο ρομαντικό τρόπο στέλνοντας μνμ και λέγοντας κατά λέξη «καλησπέρα τι ώρα να περάσω να πάρω το δελτίο μου..»
• Ο Ρομαντικός ΚΟΛΛΙΑΣ ήταν αυτός που δρούσε παρασκηνιακά στα αποδυτήρια και παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε αποχή από τις προπονήσεις όντας ένας εκ των αρχηγών μας.
• Ο Ρομαντικός ΚΟΛΛΙΑΣ αποφάσισε μόνος του να μην ξανακατέβει στις προπονήσεις και δημιουργώντας πρόβλημα και προσπαθώντας να επηρεάσει και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εν όψει το αγώνα με την ομάδα που πιθανώς θα ήθελε να πάει.
• Ο Ρομαντικός αυτός ποδοσφαιριστής έστελνε απειλητικά μνμ όλη τη βδομάδα ότι θα έρθει να πάρει το δελτίο του με ...άλλους τροπους...
• Έστειλε τον ... προπονητή... του μαζί με τον ..οξύθυμο .. αδερφό του να μας απειλήσει ξανά κατά την είσοδο του στο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας , ότι θα στείλει « παιδιά « να πάρει το δελτίο του .
• Ο κύριος ΚΟΛΛΙΑΣ 4 χρόνια στην ομάδα και η ομάδα του χρωστάει 2 μήνες στο σύνολο ..
Ξέρουμε ότι όλο αυτό είναι καθοδηγούμενο και ξέρουμε και από ποιους.
Ξέρουμε ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην Ομάδα και αγωνιζόμαστε να μην τους δώσουμε αυτή τη χαρά..
Ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής ξέρει να τιμά τις συμφωνίες του και αυτό το αποδεικνύει η πληθώρα παικτών που πήραν το δελτίο τους κανονικά όπως είχε συμφωνηθεί.
Όλο το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π αγωνίζεται για τα συμφέροντα της ομάδας μας και μόνο και καμίας άλλης ομάδας.!

Κυριε ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ..
Με εκτίμηση, Το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35