social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο +7 ο Πανιώνιος, 2-1 την Προοδευτική

Στο +7 ο Πανιώνιος, 2-1 την Προοδευτική

H πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, είχε διπλή αξία για τον Πανιώνιο:

πέρα από αυτό καθεαυτό το «τρίποντο» που πρόσθεσε στη συγκομιδή του με το νικηφόρο 2-1 απέναντι στην Προοδευτική, κατάφερε να ξεφύγει στο +7 στην κορυφή του 4ου ομίλου, εκμεταλλευόμενος και το «στραβοπάτημα» του Εθνικού στο γήπεδο Καπαρελλίου με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου.

Στο στάδιο της Ν. Σμύρνης και μπροστά σε περίπου 2.500 φιλάθλους τους, οι κυανέρυθροι πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στους «βυσσινί», θέτοντας βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο 16ο λεπτό ο Πότσι κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιγνατίδης για το 1-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρέγκου με σουτ μετά από πάσα του Αρναρέλλη έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν να κάνουν διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος. Από την άλλη, η ομάδα του Κορυδαλλού μπόρεσε μόλις να μειώσει για το τελικό 2-1 στο 91ο λεπτό χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Νικολόπουλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 66ο λεπτό ο Μανδαμαδιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ εις βάρος συμπαίκτη του που βρισκόταν στο οπτικό πεδίο του γκολκίπερ Σκαφίδα.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Λυκομήτρος (Αργολίδας)-Δρίβηλας (Αχαΐας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης (46' Καλύβας), Αρναρέλλης (87' Στούπης), Μπουρλάκης (71' Καλάγια), Μπρέγκου, Πότσι, Γροντής (87' Φερεκίδης), Ιγνατίδης (71' Γεμιστός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Μαγκάκης (58' Ανδριόπουλος), Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (70' Δρόσης), Τσακίρης (79' Καράβολος), Ξυγκάκης (46' Γκόγκα), Σταθόπουλος (79' Γαβράς), Λαζαρίδης, Βουργουτζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35