social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μάζεψε» τη... ζημιά ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Ηλυσιακό

«Μάζεψε» τη... ζημιά ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Ηλυσιακό

Μόλις τη Δευτέρα (22/1) δημοσιεύθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής σχετικά με την ένσταση που είχε υποβάλει ο Ατρόμητος Πειραιά, με βάση την οποία αφαιρέθηκαν από τη συγκομιδή του ΑΟΑΝ συνολικά έξι βαθμοί από εκείνους που είχε συγκεντρώσει στους αγωνιστικούς χώρους.

Σήμερα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό για τη 19η αγωνιστική, η ομάδα του Μ. Σκύβαλου πήρε το «τρίποντο» και «μάζεψε» κάπως τη... ζημιά! Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που ταξίδεψε στην Κρήτη με προβλήματα και χωρίς τον προπονητή του, Ανδρέα Μαντζούνη, στην αποστολή λόγω πένθους.

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 2' ο Λέτσο απέκρουσε σε σουτ του Λέτσο και στο επόμενο λεπτό η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία στο σουτ του Κατσικοκέρη. Εν τέλει, πήραν το προβάδισμα στο 24', χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τσανάι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σένκα (1-0). Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΑΝ ήλεγξε τον ρυθμό και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 65', σε αντεπίθεση, ο Κατσικοκέρης σούταρε άουτ, όμως στο 80' ο Αποστολόπουλος στόχευσε σωστά από το ύψος της περιοχής και έγραψε το 2-0. Τρία λεπτά μετά (83') η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ, στη σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Καραγιάννης, σε μία από τις τελευταίες καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Ζαφείρης, Μπλαβάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Χριστογιάννης, Καμαρά, Νοκάι (69' Πλουσής), Μαρινάκης (69' Τσιλεδάκης), Κατσικοκέρης (90' Μαρκάκης), Σένκα (78' Αποστολόπουλος), Πήλιος (78' Μαρτσάκης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Μακρίδης (67' Λέκκας), Καλός (46' Καραγιάννης).

 


Σχετικά άρθρα

Η Διάνα 4-1 τον Ιάσονα

Βύζας Μεγάρων: Μοίρασε δώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Επίσημο το... μπαμ με Κέρι στη Ρόδο!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35