social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνάμωσε με Μπάρο η Επισκοπή

Δυνάμωσε με Μπάρο η Επισκοπή

Στην κάλυψη των κενών που προέκυψαν στο ρόστερ τους από τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις των τελευταίων εβδομάδων προχωράει η Επισκοπή με μία σειρά από μεταγραφικές ενέργειες.

Μία εξ αυτών αφορά και στην απόκτηση του Βαλεντίνο Μπάρο, ο οποίος είχε πρώτο εξάμηνο στον ΑΟ Υπάτου με 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο 25χρονος επιθετικός μετράει συνολικά 45 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με την Κοζάνη, την Καστοριά και, φυσικά, με τον ΑΟ Υπάτου. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βαλεντίνο Μπάρο. Ο Βαλεντίνος Μπάρο είναι μεσοεπιθετικός ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου του 1998 και έχει ύψος 1.86μ.. Ο Βαλεντίνος Μπάρο πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανιωνίου όπου έφτασε να αγωνίζεται ως και την ομάδα Κ17. Έκτοτε, αγωνίστηκε στον Γκυζιακό (2015-16), στου Παπάγου (2017) και το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς πήρε μεταγραφή στα Τίρανα Β' (Γ' Εθνική Αλβανίας). Το 2018 έπαιξε στην Μπουρέλι (Β' Εθνική Αλβανίας) και έπειτα (2019) στην Ελμπασάνι (Β' Εθνική Αλβανίας).

Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κοζάνης (Γ' Εθνική). Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε στην Καστοριά (Γ' Εθνική) και από το περασμένο καλοκαίρι (2023) ως τον Δεκέμβριο έπαιξε με τον Ύπατο (Γ' Εθνική)».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35