social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Σμύρνης: Αυτά ισχύουν με τους τραυματισμούς!

Απόλλων Σμύρνης: Αυτά ισχύουν με τους τραυματισμούς!

Συνεχίζει να δίνει τις μάχες του ο Απόλλωνας-σε μια δύσκολη για τους γνωστούς λόγους χρονιά- έχοντας πια δει… φως στο τούνελ.

Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς ιδιαίτερα για την θέληση και αγωνιστικότητά τους δεν μπορεί κανείς οπαδός να έχει παράπονο.

Η νίκη στον τελευταίο μας αγώνα, με τον τρόπο που ήρθε, είναι μια επιβεβαίωση ότι οι παίκτες μας θα μάχονται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς πάντα δικαιώνεται οποίος δεν τα παρατάει πότε.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και ποδοσφαιριστές μας που υποφέρουν στην κυριολεξία… βλέποντας τους αγώνες από την κερκίδα, καθώς λόγω τραυματισμών δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Δημήτρης Νικάς, ο πανύψηλος μας τερματοφύλακας, ήρθε σαν βασικός μας πορτιέρο, έδειξε γρήγορα ότι θα είναι η δύναμη μας, ώσπου ήρθε μια άτυχη στιγμή να κόψει τη φόρα του. Ο Νίκας κατά τη 12η αγωνιστική κόντρα στο Χαϊδάρι υπέστη ρήξη μηνίσκου. Πλέον βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης μετά την περίοδο του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε και πλησιάζει το δεύτερο στάδιο αποκατάστασης. Κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισομετρικές και δυναμικές, ενώ έχει αρχίσει αποκατάσταση και μέσα στην πισίνα. Η επιστροφή του αναμένεται μέσα στον Μάρτιο

Άτυχος σε μεγάλο βαθμό και ο Γιώργος Ντόβας. Ένα ακατέργαστο διαμάντι, μόλις 18 χρονών, που ήρθε από τα Γρεβενά και έδειξε ότι θα κάνει τη μεγάλη διαφορά ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό που κάθε παίκτης απεύχεται. Ο Ντόβας μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην αρχή της σεζόν, βρίσκεται πλέον στο πρώτο στάδιο ενεργητικής αποκατάστασης. Έχει ξεκινήσει ισομετρικές και δυναμικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και βρίσκεται στο πρώτο στάδιο αποκατάστασης μετά το χειρουργείο, ενώ η επιστροφή του αναμένεται σε περίπου 3-5 μήνες. 

Ο Κωνσταντίνος Κορφιάτης ήρθε από τα σπλάχνα της οικογένειας μας, από τον Απόλλωνα Δάφνης του Μάρκου Μαυρομάτη, και μόνο από τη σωματοδομή του, κέρδισε αμέσως τις  εντυπώσεις μέχρι που και αυτόν τον χτύπησε τραυματισμός και συγκεκριμένα σύνδρομο προσαγωγών κοιλιακών. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία φάση της αποκατάστασης κι θα επανέλθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Νοκ αουτ είναι και ο Μιχάλης Βλασσόπουλος, ο αριστεροπόδαρος 21χρονος αμυντικός.
Ήταν ο δεύτερος μετά τον Κιρκιλιανίδη,(ακολούθησε και ο Ράμμος) που έσπασε το χέρι του. Ο Βλασσόπουλος, δυστυχώς, ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς θα χρειαστεί, επιπλέον χρόνο για να επανέλθει, ίσως άλλο ένα μήνα.

Για πάνω από ένα μήνα εκτός ήταν και άλλος ένας παίκτης, ένα από τα πιο φιλότιμα παιδιά της ομάδας, ο Σωκράτη Πατίλας ,που ευτυχώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προχθές ξαναμπήκε στην ομάδα μετά από 4 εβδομάδες απουσίας.

Επιτέλους υγιής και ο Σέρτζιο Λαμάι που αγωνίστηκε και αυτός για λίγα λεπτά την Κυριακή.

Να τονισθεί ότι μιλάμε για ατυχία, καθώς οι τραυματισμοί όλων των παιδιών δεν ήταν μυϊκοί (απόδειξη ότι γίνεται σωστή δουλειά στον τομέα αυτό), αλλά τραυματισμοί… της κακιάς στιγμής και κυρίως των άθλιων γηπέδων.

Η ομάδα μας στέκεται στο πλευρό όλων των τραυματιών μας και ελπίζει ότι σύντομα θα έχουν επιστρέψει όλοι τους ώστε να βοηθήσουν και να ζήσουν τις όμορφες στιγμές που προσφέρει η οικογένεια του Απόλλωνα σε όλα της τα μελή.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35